Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive de la vizitatori  /  JobSTORM: Stagii estivale în Moldova pentru moldoveni care fac studii peste hotare

JobSTORM: Stagii estivale în Moldova pentru moldoveni care fac studii peste hotare imprimare

09.03.2014   Rodica Socolov | Londra

Vânzări și Marketing, Events Management, Drept Internațional, Jurnalism și Voluntariat sunt câteva dintre domeniile în care Asociația Moldovenilor din Marea Britanie şi partenerii săi anunţă stagii estivale în Moldova pentru studenţii moldoveni care îşi fac studiile universitare şi postuniversitare în străinătate.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Asociația Moldovenilor din Marea Britanie în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora, Jeunes Moldaves și Asociația „Republica Moldova - Marea Britanie" a anunțat deschiderea sesiunii de înscriere la stagii estivale în Republica Moldova în cadrul programului JobSTORM

Cererile vor fi acceptate până pe 20 aprilie 2014.

Programul JobSTORM (JobSTORM.pdf) a fost inițiat pentru studenții moldoveni care fac studii universitare și postuniversitare peste hotare și sunt dornici să revină acasă în vacanță, pentru a-și aplica în practică cunoștințele acumulate, dar și a contribui în calitate de voluntar la activitatea unor companii private și de stat.

Printre companiile care au acceptat să ofere stagii estivale, cu o durată între 4 și 8 săptămâni consecutive, sunt startup-rile Mara, DIEZ, Because, Etno-Gastronomica, precum și companiile deja bine cunoscute pe piața Moldovei Efes Moldova, Raiffeisen Leasing, Union Fenosa, Moldcell, ProEra, Mobiasbancă – Groupe Société Générale și, de asemenea, Camera Americană de Comerț, ONG-ul TEKEDU, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO).

Cele peste 60 de locuri pentru stagii estivale în Moldova, anunțate de Asociația Moldovenior din Marea Britaie, sunt în Vânzări și Marketing, Events Management, Inginerie, Logistică, Finanțe, Contabilitate, IT, Resurse Umane, Business Management, Juridică, Drept Internațional, Jurnalism și Voluntariat. 

Detalii despre fiecare stagiu vacant în parte, cât și referitoare la condițiile de înscriere, pot  fi găsite online în prezentarea programului JobSTORM  pe slideshare.  

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.