Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive de la vizitatori  /  Invitaţie la Bălţi: „Să acționăm împreună! – Implicarea cetățenilor împotriva excluziunii sociale”

Invitaţie la Bălţi: „Să acționăm împreună! – Implicarea cetățenilor împotriva excluziunii sociale” imprimare

Hotelul „Bălți”, municipiul Bălți, Republica Moldova, 27-28 mai 2013

24.05.2013  

Centrul de Resurse pentru Iniţiative Etice şi Solidare, Consiliul Europei şi „Responding Together” organizează o sesiune de training la Bălți, la care invită reprezentanți ai societăţii civile și ai administrației locale din Edineț, Râșcani, Glodeni, Fălești și din municipiul Bălți.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Reprezentanți ai societăţii civile și ai administrației locale din Edineț, Râșcani, Glodeni, Fălești și din municipiul Bălți sunt invitaţi la o sesiune de training la Bălți, cu genericul „Să acționăm împreună! – Implicarea cetățenilor împotriva excluziunii sociale”.

La întrunire, afirmă organizatorii, va fi explorată posibilitatea inițierii procesului de construire a localității d-stră ca teritoriu de coresponsabilitate, demers care să permită implicarea cetățenilor în exprimarea dimensiunilor de bunăstare importante pentru viața lor, dar și în dezvoltarea unor răspunsuri concrete, prin punerea în comun a așteptărilor, ideilor și resurselor fiecăruia. Metodologia folosită în acest sens a fost dezvoltată de către Consiliul Europei, Divizia de Coeziune Socială.

Întâlnirea „Să acționăm împreună! - Implicarea cetățenilor împotriva excluziunii sociale" este organizată de către Consiliul Europei și este anunţată pentru 27-28 mai 2013, conform programului atașat. PROGRAM_CoE_27_28_mai_2013.pdf

Întâlnirea va avea loc în incinta Hotelului Bălți, strada Mihail Sadoveanu, nr. 1. Cazarea și masa pe parcursul evenimentului vor fi asigurate de către organizatori în incinta Hotelului „Bălți". Invitaţia poate fi vizualizată aici. INVITATIE_CoE_27_28_mai_2013.pdf

În speranța că veți putea da curs invitației, organizatorii roagă să confirmați participarea la întâlnire la adresa de email: andrei.trubceac@coe.int 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.