Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Radio amatorul Riccardo Fedeli

Radio amatorul Riccardo Fedeli imprimare

23.05.2014  

Riccardo Fedeli este italianul stabilit de aproape 7 ani în Moldova, care a particpat la un concurs internaţional de radio amatori și s-a întors la Chisinau cu rezultate excelente.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Riccardo Fedeli s-a mutat la Chișinău pentru actuala lui soție. Aces domn pozitiv zice că are aici mai mulți prieteni și cunoscuți decât în Italia, lucrează în domeniul IT, dar are și un hobby, este radio amator.

Din lipsa de timp, Riccardo participă doar la concursurile mari de radio amatori. Recent, el a participat la un concurs internațional de radio amatori, la care a ocupat locul 1 la nivel național și locul 9 la nivel european.

Radio amatorul Riccardo Fedeli Radio amatorul Riccardo Fedeli Radio amatorul Riccardo Fedeli
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.