Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Frunza verde este și biomasă, și instrument muzical: Anatol Port din Popeasca, Ștefan Vodă

Frunza verde este și biomasă, și instrument muzical: Anatol Port din Popeasca, Ștefan Vodă imprimare

O melodie populară și „Ave Maria” de Schubert la frunză cu inspirație și expirație

12.06.2012  

Profesorul de matematică, inventatorul și meșterul popular Anatol Port din satul Popeasca, raionul Ștefan Vodă, demonstrează cu inspirație și expirație că frunza este și biomasă, și instrument muzical.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Cu un chipiu inscripționat „Energie și biomasă", profesorul Anatol Port a oferit acest mini-spectacol de interpretare la frunza de nuc în deschiderea taberei de vară pentru copii și adolescenți „Energel" din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă.

Anatol Port

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.