Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Pilot moldovean inclus în Baza de Date de Certificare a Piloților a Administrației Federale a Aviației din SUA

Pilot moldovean inclus în Baza de Date de Certificare a Piloților a Administrației Federale a Aviației din SUA imprimare

25.03.2016  

Pilotul moldovean Miroslav Lefter a fost inclus în Federal Aviation Administration Airmen Certification Database - Bază de Date de Certificare a Piloților a Administrației Federale a Aviației din Statele Unite ale Americii.

Votează: 4.3/5 (3 Voturi )

Administrația Federală a Aviației (FAA) a recunoscut meritele pilotului moldovean Miroslav Lefter și l-a inclus în prestigioasa Bază de Date de Certificare a Piloților FAA, anunță „Aviation Business Gazette”, în ediția sa din 24 martie 2016, citată de portalul Stiripozitive.eu.

Această Bază de Date de Certificare, care apare pe pagina web a Agenției Federale a Aviației a Departamentului de Transport al Statelor Unite ale Americii www.faa.gov, l-a inclus pe moldoveanul Miroslav Lefter și pe alți piloți certificați care au atins sau au depășit standardele de instruire, licențiere și medicale stabilite de FAA în eforturile acesteia pentru asigurarea securității zborurilor aeriene.

Publicația „Aviation Business Gazette” menționează de asemenea că pilotul Miroslav Lefter din Chișinău oferă „un exemplu pozitiv”.

Sursă foto: arhiva de familie
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.