Prima pagină / Oameni / High Tech  /  5 recomandări de la Roman Sorocan, moldoveanul de la Google

5 recomandări de la Roman Sorocan, moldoveanul de la Google imprimare

10.06.2016  

Roman Sorocan este un moldovean care activează la Google, în Wroclaw, un oraș polonez de origine germană din vestul Poloniei. Este mândru că a ajuns într-o companie ce redă o atmosferă plăcută de lucru promovând creativitatea.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Într-un subiect publicat recent pe Stiripozitive.eu, Roman Sorocan a povestit cum e să lucrezi la Google și a oferit 5 sfaturi pentru cei care vor să aibă succes.

1. Citiți nu doar basme dar și cărți de business, biografii (de exemplu, Elon Musk, Steve Jobs, John D. Rockefeller, Richard Branson). Citiți şi cărți din domeniul dezvoltării personale. 

gj

2. Practicați meditația sau găsiți o metoda care reduce stresul în viață: muzica, sportul, dansul, yoga etc.

jhm,k

3. Dezvoltarea nu se oprește după universitate, ba chiar invers, numai începe. A avea un job nu înseamnă că nu ai nevoie să înveți. E bine să dezvoltați o dragoste deosebită față de studii.

rtfgj

4. Investiți timp sau ceva bani în voluntariat, ajutați alți oameni.

gthyj

5. Fiți spirituali și nu religioși, nu creați bariere mentale. Uitați de fraza „Eu sunt moldovean, deci suntem o țară săracă” dar spuneți: „Sunt moldovean și sunt mândru că locuiesc în „Țara Vinului”. Sunt bogat în cultură, familie și tradiție”.

hgl,


fh fg gm xdg xdhg
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.