Prima pagină / Oameni / High Tech  /  Grigore Raileanu. Afacere reală într-o lume virtuală

Grigore Raileanu. Afacere reală într-o lume virtuală imprimare

„Afacerile, ca şi dragostea, sunt accesibile tuturor vârstelor”

15.11.2012  

Din non-conformism a început să utilizeze Linux, care i-a adus şi primul job în IT. Grigore Raileanu este acum un antreprenor IT şi lucrează la mai multe proiecte, iar pe cel mai recent îl promovează în Statele Unite.

Grigore Raileanu spune că nu există o diferenţă între o companie IT şi una obişnuită. „Ai nevoie de câteva mii de lei, o idee şi echipă că să porneşti o afacere”, afirmă Grigore Raileanu, care este şi unul dintre mentori la „Startup Weekend Moldova”.

„Afacerile, ca şi dragostea, sunt accesibile tuturor vârstelor”, spune Grigore Raileanu, omul cu foarte multe ştampile de călătorie în paşaport.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.