Prima pagină / Oameni / High Tech  /  „Va fi și mai bine de trăit în Moldova. Vom trece cu bine peste toate”

„Va fi și mai bine de trăit în Moldova. Vom trece cu bine peste toate” imprimare

Medicul Valeriu Fală afirmă că Moldova nu cedează cu nimic stomatologiei europene sau mondiale

27.02.2012  

Valeriu Fală este medic stomatolog și deținător al mai multor brevete de invenție. A urmărit – însă mai important – a contribuit la progresul domeniului în care muncește de decenii.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Multă lume face cale întoarsă doar la gândul că trebuie să meargă la un cabinet de stomatologie. Ei bine, atunci când ai un drum de făcut la medicul Valeriu Fală, mergi la un om, nu la un cabinet. La un om dedicat meseriei, care conduce o echipă de oameni la fel de pozitivi.

„Se zvonește că toate invențiile au fost făcute de oamenii leneși. De ce? Pentru că nu vor să muncească", povestește, ironic, medicul stomatolog. „Știrile pozitive" l-au descoperit pe Valeriu Fală, autor al mai multor invenții, ca pe un om energic și pasionat, care distruge, prin ceea ce face, mitul care leagă invențiile de lene.

„Moldova nu cedează cu nimic stomatologiei europene sau mondiale", afirmă Valeriu Fală. „Nouă ne place să lucrăm aici, la Chișinău. Și va fi și mai bine de trăit în Moldova. Vom trece cu bine peste toate..."

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.