Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 15 martie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 15 martie 2014 imprimare

15.03.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția din 15 martie:

• „Fashion TO GO” în bibliotecă. Săptămâna trecută moda a intrat în Biblioteca Municipală B.P.Hașdeu. O tânără de la Chişinău, Sandală Cojocaru, care a creat la Bucureşti geanta care arată ce carte citeşti „Bookletta”, a adus la acest eveniment câţiva colegi din lumea modei de la Bucureşti şi Chişinău. Iar colecțiile au fost prezentate de modele, interprete și jurnaliste. 

Fashion_To_Go

• Cartea scrisă de Ala Pânzari l-a ajutat pe Ilieş. Ala Pânzari și-a lansat a treia carte de versuri „Dansul norilor”. Iar banii colectați în cadrul acestui eveniment, dar și din vânzarea cărții l-au ajutat cu un calculator pe Ilieș, un copil cu cerinţe educaţionale speciale din Nisporeni.

ala_pinzari

• Grădiniță nouă la Ruseştii Vechi: o comunitate cu viitor. Bucurie şi pentru copiii din Ruseştii Vechi, Ialoveni. Aici nu a existat o instituţie preşcolară până acum. Marţi, satul Ruseştii Vechi a fost cea de-a 10-a comunitate în care a fost inaugurată o grădiniță renovată și dotată în cadrul „Parteneriat Global pentru Educație”. Această iniţiativă este implementată de Ministerul Educaţiei, în cooperare cu Banca Mondială şi UNICEF, iar Teleradio Moldova este partenerul acestor fapte bune în educaţia timpurie a copilului.

Rusestii_Vechi

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.