Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 29 martie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 29 martie 2014 imprimare

29.03.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

În ediția din 29 martie:

• Just for Positive aduce zâmbetul la Chişinău: RomaniaPozitiva.ro. Chiar dacă soarele a fost acela care a adus zîmbetele pe feţele oamenilor în această primăvară plăcută, un grup de tineri și-a stabilit provocarea de a-i ajuta pe oameni să nu uite de acest accesoriu minunat care îi face mai pozitivi. Să urmărim în continuare 100 de zîmbete surprinse de echipa Just for positive, care cu siguranță vă vor molipsi.

judt_for_positive

• Consultări regionale privind Strategia de Dezvoltare a Sectorului de Tineret. Soroca, desemnată Capitala Naţională a Tineretului în anul 2014, a găzduit prima consultare regională privind Strategia de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2014-2020. După Soroca, gazde ale consultărilor regionale au fost oraşele Ialoveni şi Cahul.

strategie_tineret_soroca

• Deschiderea grădiniței din Cîrneşti, Nisporeni, acolo unde nu a existat instituţie preşcolară. Comunitatea din Cîrneşti în care nu a existat până acum o instituţie preşcolară şi-a împărtăşit cu noi și cu mulţi oaspeţi bucuria deschiderii grădiniţei din localitate, oferind acces la educaţie timpurie de calitate pentru 40 de copii de vârstă preşcolară.

Gradinita_Cirnesti

• „Frunză de stejar” în versiunea country a grădinarului de la Guvern. Și pentru că suntem încă în prima lună de primăvară, vom asculta cântecul popular „Frunză de stejar”, interpretat în stil country de grădinarul de la Guvern, Oleg Corcinshi.

Oleg_Corcinschi_Frunza_de_stejar

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.