Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 5 aprilie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 5 aprilie 2014 imprimare

05.04.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Emisiunea diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția din 5 aprilie:

• Mărturii de 1 aprilie. „Lucrăm asupra deciziei” este una dintre mărturiile făcute în ajun de 1 aprilie cu privire la farsele şi glumele puse la cale de interlocutorii noştri. Să urmărim în continuare mai multe mărturii ale chișinăuenilor în legătură cu ziua de 1 aprilie, considerată Ziua Glumelor.

glume_1_aprilie

• Harta bucuriilor pentru grădiniţele renovate şi dotate din Moldova: satele Cociulia şi Vişniovca, Cantemir. „Atîtea zâmbete nu a văzut de mulţi ani satul nostru”, a afirmat primarul de la Cociulia, Cantemir, Vladimir Putregai, în ziua în care au fost deschise cîteva spaţii renovate şi dotate ale grădiniţei din localitate pentru ca 35 de copii de 3-6 ani să meargă la grădiniţă.

Cociulia

Şi în satul Vişniovca, raionul Cantemir, au fost deschise în aceeaşi zi noi spaţii renovate şi dotate ale grădiniţei din localitate pentru a asigura acces la educaţie timpurie de calitate pentru 35 de copii de 3-6 ani.

Visniovca

• Şi rugina poate fi frumoasă. Vom continua cu o vizită la „Muzeul Ruginei” din Chişinău, întărind încrederea că rugina poate fi frumoasă.

Muzeul_Ruginei

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.