Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 8 noiembrie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 8 noiembrie 2014 imprimare

08.11.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:20, la TV Moldova 1. Emisiunea readuce în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

În ediția din 8 noiembrie 2014:

Halloween la liceul „Spiru Haret”. Elevii liceului „Spiru Haret” au avut permisiunea să vină coloraţi de dimineață la lecții, cu ocazia serbării de Halloween. Iar această experienţă nouă pentru ei i-a ajutat să aibă nu doar o dispoziţie mai bună, ci şi o reuşită mai bună, la limba engleză, de exemplu.

Halloween la liceul „Spiru Haret”

• Ce fac moldovenii în Irlanda? Istorii pozitive de Cristina Albu. „Fiecare om din Moldova își creează Moldova lui aici, la Dublin, împreună cu familia, prietenii sau rudele”, mărturiseşte Cristina Albu în istoriile pozitive ale moldovenilor din Irlanda.

Ce fac moldovenii în Irlanda? Istorii pozitive de Cristina Albu

• Bucuriile pictorului Timotei Bătrânu cu ocazia expoziţiei sale de la Centru Expozițional „Constantin Brâncuşi”. Joi, 6 noiembrie, autorul celei mai înalte icoane din Moldova, pictorul Timotei Bătrânu a salutat publicul la vernisajul unei expoziţii mari la Galeria Brâncuși. Aici pictorul a adunat nu doar prieteni, colegi, oameni apropiaţi, dar şi tablourile cele mai reprezentative din cele 7 decenii de viaţă şi creaţie.

Timotei Bătrânu

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.