Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 7 februarie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 7 februarie 2015 imprimare

06.02.2015  

În prima ediție din februarie, vom cunoaște ca de obicei oameni, lucruri și evenimente pozitive.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

În ediția de astăzi, 7 februarie:

• Andrei Pînzaru, tânărul moldovean din China care face un drum lung și plăcut până acasă. De 2 ani, Andrei Pânzaru vine o dată în an acasă, pentru că își face studiile departe, în China. Spune că este o experiență frumoasă, iar această perioadă chiar îl marchează. L-am întrebat ce aduce când vine și răspunsul lui a fost: „Ceai”, iar l-a întrebarea ce duce din Moldova înapoi, în China- „Vin”.

Andrei Pînzaru

• Cum sărbătoresc spaniolii zilele de naștere ale copiilor: Liliana Ganga-Rostea. „Spaniolii sărbătoresc zilele de naștere ale copiilor de dragul și numai de dragul copiilor”, povestește, din Alicante, Spania, Liliana Ganga-Rostea, iar portalul Stiripozitive.eu a vizualizat asta într-un videografic.

Cum sărbătoresc spaniolii zilele de naștere ale copiilor: Liliana Ganga-Rostea

• Harmasarii merg în finala POT Music cu tobe, chitare și nai. Echipa noastă a fost prezentă și la cea de-a doua semifinală a concursul POT Music, care a avut loc sâmbătă, cu HARMASAR, THE BlAST și HELL-O. Colegii noștri au surprins într-un video emoțiile, atmosfera concursului... și chiar câștigătorul. Astăzii urmează să se desfășoare cea de-a treia semifinală, cu BRANCODE, MIRIAM și PLUMBUM.

POT Music_semifinala2

• Doina Strulea: „Muzica și poezia mă reprezintă”. Doina Strulea este o tânără poetă din Republica Moldova. La o vârstă fragedă a reuşit să obţină apreciere pe arena internaţională a poeziei. Recent, cel mai aprig vis al Doinei de a lansa o carte proprie s-a realizat. Despre experienţă, inspiraţie, dar şi mult curaj, aflaţi aici.

Doina Strulea

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.