Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 25 aprilie 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 25 aprilie 2015 imprimare

24.04.2015  

În această ediție vom cunoaște ca de obicei oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În această ediție vom cunoaște ca de obicei oameni, lucruri, locuri și evenimente pozitive. Vom merge la Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret. O vom cunoaște pe Cătălina Dumbrăveanu, tânăra care ne poate inspira prin entuziasmul cu care face lucrurile. O vom cunoaște pe Vasilița Ciudin, care are o profesie poate mai deosebită pentru unii dintre noi. Ea știe ce înseamnă urcușurile și coborâșurile vieții și este liftieră. Și vom avea vești bune de la Ustia, Dubăsari.

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, ediţia a XIX-a

• Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, ediţia a XIX-a. Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret și-a deschis ușile în aceste zile, în ajunul Zilei Internaționale a Cărții. Am fost și noi acolo ca să avem dovadă că, dacă ai carte, ai parte: și am avut parte de vorbe bune.

Cătălina Dumbrăveanu

• Cătălina Dumbrăveanu – „Cred cu tărie că gândurile noastre se materializează”. Cătălina Dumbrăveanu este o tânără implicată și participă la diverse programe naționale și internaționale. A reușit să călătorească pe 3 continente. Datorită acestor experiențe, Cătălina lucrează acum asiduu în domeniul tineretului.

Vasilița Ciudin

 Urcușurile și coborâșurile vieții, în povestea liftierei Vasilița Ciudin. Pe Vasilița Ciudin am întâlnit-o în fața ascensorului. Ea nu are doar un nume neobișnuit, ci și o profesie deosebită. Este liftier cu o experiență de 4 decenii. Ea se mândrește și cu profesia, și cu numele ei. Și știe ce înseamnă urcușurile și coborâșurile vieții.

Singurul nepot pe care-l are îi zice pe numele de botez, lucru ce o face fericită. Dar în continuare, vom vorbi mai mult despre profesia deosebită pe care a îmbrățișat-o – liftier.

Maria Chirilov

• Maria Chirilov: „Nunta a durat o săptămână, dragostea o viață întreagă”. Maria Chirilov ne-a povestit despre nunți: tradiții, obiceiuri, bucate. Ne-a mărturisit că nunta ei a durat o săptămână, povestindu-ne detalii și a venit cu sfaturi pentru tinerii care își unesc destinele.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.