Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 16 mai 2015

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 16 mai 2015 imprimare

15.05.2015  

În această ediție o vom cunoaște pe Natalia Ciobanu, tânăra căreia îi place să vedă viața prin obiectivul aparatului de fotografiat. Vom merge la o tabără de supraviețuire, unde în aceste zile 70 de tineri au mers să prindă la puteri și la sănătate. Vom merge la una dintre cele 20 de întâlniri din această săptămână ale adolescenților cu angajatele din Sistemul Afacerilor Interne. Și vom afla de la mai mulți oameni ce muzee vizitează, acum în ajunul „Nopții Muzeelor”.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În ediția din 16 mai:

• Natalia Ciobanu: „Amintirile mele din călătorii sunt fotografiile pe care le fac”. Natalia Ciobanu este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Republica Moldova. S-a remarcat prin stilul său unic, profunzimea culorilor și formelor din poze. Premiile internaționale îi oferă constant motivație, iar călătoriile sunt sursa de inspirație, datorită cărora, lucrările sale prin viață.

Natalia Ciobanu

• „Să prindă la puteri şi la sănătate”: Tabăra de supravieţuire pentru adolescenţi ROBINZONADA-2015. Tinerii care au venit la Tabăra de supraviețuire pentru adolescenți ROBINZONADA-2015, au avut parte de activităţi diverse: au învățat cum să aranjeze un cort, au practicat sporturi noi, și-au depășit unele bariere și desigur și-au făcut prieteni noi. Atmosfera de acolo și entuziasmul celor 70 de tineri, le vedem în reportaj.

Robinzonada2015

• „Descindere” a femeilor angajate în Sistemul Afacerilor Interne în Liceului Teoretic „Andrei Vartic” din Ialoveni și în alte 19 localități din țară. Și elevii Liceului Teoretic „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni au avut parte de activități deosebite în această săptămână. Ei au discutat cu Crina Vicol, specialist-psiholog al secției asistență psihologică în cadrul DRU al SPC și SE al MAI despre ce oportunităţi şi beneficii oferă pentru femei o carieră în Sistemul Afacerilor Interne din Moldova. Asemenea dialoguri au avut loc în această săptămână în 20 de licee din țară.

MAI_Ialoveni

Când ultima dată ați fost la muzeu? În această săptămână am întrebat mai mulți oameni ce muzee au vizitat și ce i-au impresionat cel mai mult acolo, iar astăzi uşile muzeelor sunt deschise, mai ales seara. Astfel va fi marcată „Noaptea Europeană a Muzeelor”, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a 11 ediţie.

Când ultima dată ați fost la muzeu?

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.