Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 6 aprilie 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 6 aprilie 2013 imprimare

06.04.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (9 Voturi )

În această ediție din 6 aprilie 2013:

Mircea Baștovoi organizează concerte ca să-și vadă prietenii. La concertul tânărului Mircea Baştovoi, acum câțiva ani, au venit doar 6 oameni. Astăzi Mircea Baștovoi și trupa sa au săli pline şi reuşesc să treacă de la nervozitate la blândețe în câteva „suflări” la flaut. Mircea împrumută flautului suflarea sa.

mircea_bastovoi

Palmieri de 40 de ani la Chișinău. „Copiii întreabă dacă fac banane”. Este vorba de palmierii care cresc de 40 de ani la Chișinău. Au fost aduși de la Moscova. De la cinematograful „Moscova”. Acum sunt la Palatul de Cultură al Feroviarilor, unde se simt bine și așteaptă reconstrucția tavanului pentru a putea crește mai sus.

palmieri

Soroca de bine în vorbele oamenilor de la Soroca. La Soroca nu cresc palmieri, dar asta nu încurcă locuitorii să fie mulțumiți de oraș  și să zică pozitiv: „Totul e frumos în Soroca!”. Sau mai în glumă că „Drumurile sunt bune!”. Iată câteva ştiri pozitive şi vorbe bune de la Soroca.

soroca

Grigore Raileanu. Afacere reală într-o lume virtuală. El spune că „afacerile, ca şi dragostea, sunt accesibile tuturor vârstelor”. Iar o companie de tehnologii informaţionale nu se deosebeşte prea mult de una obișnuită. Şi poate este potrivit să ne obişnuim cu asta.

grigore_raileanu

Victor Palii, pictorul cu 70 de scenografii și mustață ca la Salvador Dali. Asemănarea dintre Victor Palii, pictorul-scenograf de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, şi Salvador Dali au observat-o toți cei care îl cunosc. În cei peste 40 de ani de muncă teatru Victor Palii a semnat scenografia la peste 70 de spectacole. Şi consideră că „pentru a deveni pictor desăvârșit nu îți ajunge o viață de om, dar de fiecare dată te străduiești să faci mai bine”.

victor_palii

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.