Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 20 aprilie 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 20 aprilie 2013 imprimare

20.04.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

În această ediție din 20 aprilie 2013:

Baletul - între ușurința penei și lupta continuă cu tine, alături de Anastasia Homițcaia. După repetiția pentru spectacolul „Romeo și Julieta", balerina Anastasia Homițcaia a mărturisit ce înseamnă pentru a fi pozitiv. „Pozitiv este atunci când ieși pe scenă în aplauze și vezi ochi fericiți. Când vezi spectatorii care vin și îți mulțumesc că le-ai dăruit ceva din fericirea aceasta." 

anastasia_hotmitcaia

Sporturi extreme: bmx cu Nick Cerescu. El are 21 de ani şi de 6 ani este pe 2 roţi. Nick spune că acum, când mai vede băieţii din curte care beau bere, se bucură că schimbat ceva în viaţa lui. Iar la întrebarea prietenei sale pe cine iubeşte mai mult pe ea ori bicicleta, nu a reuşit să răspundă. 

bmx

• IaLOVEni. „I Love Ialoveni!” . Locurile, oamenii, lucrurile și evenimentele fac Ialoveniul demn de un film din ciclul "I Love..." , alături de Paris, Londra, Tokyo și altele. Toate materialele din acest film țin exclusiv de Ialoveni, inclusiv muzica interpretată de tinerii de la Școala de arte din oraș. Din 2013, Ialoveniul este şi capitala naţională a tineretului.

ialoveni

Magia din tablourile tinerei pictoriţe Ana Munteanu. A început să deseneze sub masă, la vârsta de trei ani, în bucătărie. În clasa a patra Ana a făcut primul ei portret. Iar mai târziu, a devenit lector încă înainte să fie absolventă. Şi de atunci, pe lângă pictură şi activitatea didactică, mai face şi decor artistic, scenografie, frescă, pictură monumentală şi design vestimentar. Este vorba de tânără pictoriţă din Moldova, Ana Munteanu, pe care echipa noastră a descoperit-o încă înainte ca ea să participe la emisiunea „Românii au talent".  

ana_munteanu

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.