Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 4 mai 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 4 mai 2013 imprimare

07.05.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

În această ediție din 4 mai 2013:

• Dragoste și războaie la Clişova Nouă, Orhei. Pe timp de pace, femeile din satul Clişova Nouă, raionul Orhei, lucrează la războaie şi cântă. Şi prin acest exemplu al lor îndeamnă tinerii să păstreze tradiţiile şi să le transmită mai departe.

clisova_noua

• Cristina Creţu. Psiholog pozitiv. Psihologul pozitiv Cristina Crețu spune că lumea înconjurătoare este asemenea unei oglinzi în care se reflectă fiecare din noi. Așa că trebuie să fim pozitivi, să gândim pozitiv și să atragem în viața noastră lucrurile pe care ni le dorim și să fim fericiți.

cristina_cretu

• O poantă, zborul cu parapanta. „Vreau să zbor acolo sus”. „Este de nedescris, asta trebuie să încerci”. „Am avut mai degrabă emoţii pozitive decât frică”. Sunt mărturiile celor care au trăit experienţa zborului cu parapanta. Zborul cu parapanta nu-l poţi povesti. Trebuie să-l vezi. Dar cel mai bine este să-l încerci.

parapanta

ChișiNou. Continuăm serialul “I Love…” cu o călătorie prin Chișinău, care poate spulbera clasamentele recente în care Chișinăul nu se numără printre cele mai frumoase orașe din lume. Chişinăul este pe primul loc în inimile noastre.

ChisiNou

Mai multe despre prezentatoarea emisiunii, Mihaela Cîrnov, puteți citi AICI.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.