Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 11 mai 2013

Știri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiunea din 11 mai 2013 imprimare

11.05.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 17:50. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (8 Voturi )

În această ediție din 11 mai 2013:

• Cozonacul mamei fermecat: în Grecia, Marea Britanie și Belgia. Rodica Socolov, o jurnalistă din Moldova stabilită la Bruxelles, mărturisește că „de când a plecat de acasă, cozonacul mamei a călătorit împreună cu ea din ţară în ţară”. „Mai întâi în Grecia, apoi în Mara Britanie, acum în Belgia”. Iar imaginile cu cozonac pe care le-a făcut Rodica de-a lungul ultimilor ani sunt însoțite în acest subiect de câteva fotografii pascale ale bisericilor de la Chișinău.   

cozonac

• Mitoş Micleuşanu, „Planeta Moldova”: Chestiuni pozitive şi chestiuni negative. „Nu mai stai pe gânduri” constată „Planeta Moldova” în una din piesele sale. Ei bine, „Ştirile pozitive” l-au surprins pe Mitoş Micleuşanu într-un moment în care chiar stătea pe gânduri şi brusc gândurile au prins voce.

mitos_micleusanu

• Emil Loteanu – regizor şi cinematograf. Regizorul Emil Loteanu a rămas, acum, doar pe ecrane și în inimile noastre. Artistul este și dovada unei munci bine făcute, cu talent și pasiune.

emil_loteanu

• Icoanele expoziției „Tradiție și modernitate” de la Chișinău. Și spre final, pentru a întregi tabloul sărbătorilor pascale, ne vom apropia de icoanele expoziției „Tradiție și modernitate” de la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Am păstrat aceste imagini dintr-o expoziție mai veche, cu gândul că icoanele nu se învechesc niciodată.

icoane

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.