Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 2 noiembrie 2013

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 2 noiembrie 2013 imprimare

02.11.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

În această ediție din 2 noiembrie 2013:

Echipa Știri Pozitive ascultă vești bune în Grădina Publică "Ștefan cel Mare". Cîțiva elevi ai Liceului Teoretic "George Călinescu", două familii din Chișinău și un tânăr creator de brățări pe nume Roman: toți acești oameni ne-au mărturisit lângă bustul lui Ion Creangă de pe Aleea Clasicilor câteva vești bune. istorii_pozitive

• Cum se curăță o fântână - making of. Oriunde în Moldova, curăţatul unei fântâini este o activitate comunitară. Unul dintre protegoniştii acestui film despre curăţatul unei fântâini cu istorie de la Stolniceni spune povestea fântâinii.  

fintina 

Fizica pe înțelesul tuturor cu prof. Igor Evtodiev. În pauza de ore, am stat de vorbă la Universitatea de Stat din Moldova cu profesorul Igor Evtodiev, care ne-a explicat ce este fizica, cum se aplică ea în societate și ce efecte pozitive are memoria apei.

igor_evtodiev

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.