Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 21 decembrie 2013

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 21 decembrie 2013 imprimare

21.12.2013  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

Membrii echipei Știri pozitive au răspuns la întrebarea ce vești bune au la sfârșit de an, în mod paradoxal, că nu prea au! Și pentru că unele răspunsuri ale lor au fost cam seci, i-am întrebat, ca să se emoționeze, cum au supraviețuit în copilărie bănuielii că Moș Crăciun ar putea să nu existe.

• Grigore este director-imagine la Stiripozitive.eu. El reușește să îmbine regia, actoria și descoperirea unor oameni și locuri pozitive. A făcut și legătură între aceste profesii, realizând serialul “Vedete de la Hollywood la Chișinău”, atunci când a constatat că mai multe staturi de cinema din lume fac promovare pentru diverse companii din Moldova.

grigore_bechet

• Irina Chirsanov este director-web și realizatoarea multor idei creative de pe stiripozitive.eu, ei îi aparțin videograficele de pe site, dar și harta Moldovei în care raioane țării sunt mai vesele și mai colorate.

irina_chirsanov

 Urmează să-l cunoaștem și pe directorul-video, Cristian Osipov, care este unul dintre autorul serialului “I Love …”. Unul dintre primele episoade ale acestui serial a fost creat de Cristian despre localitatea lui de baștină – “I Love Ștefan-Vodă”.

cristian_osipov

• Stela Andrei este director-gender. Ea este omul de la Ştiripozitive.eu. care face istorii despre femei şi despre bărbaţi cam în acelaşi număr, şi la del de interesante.

stela_andrei

• Aurelia Guzun este director de strategii la Ştiri pozitive. Talentul ei este de a găsi oameni potriviţi şi de a-i pune împreună pentru a face ca ideile noi să lucreze.

aurelia_guzun

• Igor Guzun este directorul-director de la știri pozitive. Este liderul echipei, înaintat în vîrstă, păr și barbă albă pe alocuri. El este cel care ne amintește că asta trebuie să reușim pînă azi, iar asta pînă la sfârșit de săptămână.

Igor_Guzun

• Mihaela Cîrnov este prezentatoarea emisiunii şi face adesea interviuri cu oameni. Ceea ce ne poate promite la acest sfârşit de an este că, probabil o vom mai vedea.

Mihaela_Cirnov

După aceste mărturii, o altă veste bună este că sâmbăta trecută la Chișinău a fost organizat un eveniment de caritate, cu genericul “De la mame pentru mame”. În cadrul unui atelier au fost confecționate jucării pentru brad, care vor fi vîndute la un tîrg, iar banii colectați vor fi folosiți la construirea unei case de tranziţie destinată mamelor orfane.

de_la_mame_pentru_mame

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.