Prima pagină / Evenimente / Știri pozitive la TV Moldova 1  /  Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 8 februarie 2014

Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 8 februarie 2014 imprimare

08.02.2014  

Emisiunea săptămânală „Ştiri pozitive” este difuzată în fiecare sâmbătă, la ora 13:00. Proiectul diversifică produsele media de pe piață și este menit să readucă în vizorul publicului locuri, evenimente și lucruri pozitive, create de oameni.

Votează: 5.0/5 (5 Voturi )

În ediția din 8 februarie:

• Grădinarul de la Guvern, autor şi interpret de muzică country. A început cu medicina şi a încheiat cu arhitectura. Iar acum este amenajatorul spaţiilor verzi la Guvernul Republicii Moldova. Unii chiar îl invidiază pentru faptul că este mereu în contact cu natura. Şi prin toţi aceştia ani şi aceste profesii, Oleg Corcinschi merge împreună cu muzica în stil country. Pe care a îndrăgit-o, o compune şi o interpretează. Iar acum poate este momentul potrivit pentru a fi aplaudat.

oleg_corcinschi

• Expoziția „Arta anilor 1950 – 1985”. Vă prezentăm în această vizită virtuală cele 74 de lucrări de pictură, sculptură, grafică şi artă decorativă ale anilor 1950-1980. Toate sunt din colecţia Muzeului Naţional de Artă al Moldovei, iar în filmul nostru le-am unit cu câteva imagini din anii 10 ai secolului 21.

expozitie

• Redeschiderea grădiniței din Scumpia, raionul Fălești. Ministerul Educației și partenerii săi au redeschis grădinița din Scumpia, iar acest eveniment a rămas în memoria camerei noastre de luat vederi și vrem să-l împărtășim cu dvs.

gradinita_scumpia

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.