Prima pagină / Oameni / Există viață și fără țigări!  /  Campania Naţională Antifumat 2013 în Moldova | Video

Campania Naţională Antifumat 2013 în Moldova | Video imprimare

31.05.2013  

Tutunul ucide peste şase milioane de oameni în fiecare an, dintre care a zecea parte sunt nefumători, expuţi fumatului pasiv. Şi din toate acestea ce concluzie pozitivă putem trage? ne-aţi putea întreba...

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Ei bine, există şi o Zi Mondială Antifumat, marcată astăzi, la 31 mai, şi oameni, instituţii şi organizaţii preocupate de combaterea consumului de tutun. Toate acestea s-au implicat în Moldova în Campania naţională antifumat, care nu a început astăzi şi nu se va încheia mâine.

Câteva spoturi video, lansate recent în Moldova, ajută la conştientizarea riscurilor şi la adoptarea unui comportament antifumat, benefic pentru propria persoană şi pentru cei din jur.

Spoturile sunt produse în cadrul Campaniei naţionale antifumat, susţinută de Biroul Regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi Uniunea Europeană.

Imagine: Ministerul Sănătăţii

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.