Prima pagină / Oameni / Există viață și fără țigări!  /  Există viaţă şi fără ţigări! (5): Anastasia și Ion Botnaru

Există viaţă şi fără ţigări! (5): Anastasia și Ion Botnaru imprimare

12.06.2013  

Anastasia şi Ion Botnaru sunt primul cuplu care s-a alăturat iniţiativei „Există viaţă şi fără ţigări!”. „Este important să auzim cât mai multe istorii de acest gen”, spun cei doi tineri care se ocupă de publicitate şi marketing.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Ion are 22 de ani, iar Anastasia - 21 şi sunt împreună un cuplu care creează spoturi promoționale, videoclipuri, scurtmetraje, pe scurt, mărturisesc ei, „ne ocupăm cu publicitate și marketing".

„Am fumat aproximativ 8 ani şi am renunțat oficial la ţigări pe 6 martie 2012, iar neoficial - încă din noiembrie 2011. Iată că sunt astfel aproximativ 450 de zile", afirmă ei.

„Cel mai frumos este că am încununat renunțarea la fumat cu un spot social anti-fumat", afirmă Anastasia şi Ion Botnaru.

„Este important să auzim cât mai multe istorii de acest gen!", consideră tinerii creatori.

Iniţiativa „Există viaţă şi fără ţigări!" este susţinută de Biroul Regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi Uniunea Europeană în cadrul Campaniei naţionale antifumat

Anastasia şi Ion.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.