Prima pagină / Oameni / Există viață și fără țigări!  /  Ziua Națională Anti-fumat în Moldova 2013

Ziua Națională Anti-fumat în Moldova 2013 imprimare

21.11.2013  

În Moldova este marcată astăzi - pentru prima oară în mod oficial - Ziua Naţională Anti-fumat.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Probabil că există un merit al unor instituţii, cetăţeni, coaliţii etc. în instituirea, la 21 noiembrie - în ultima zi de joi a lunii noiembrie, a unei Zile Naţionale Anti-fumat în Republcia Moldova.

Ne-ar place să credem că în acest efort comun este şi contribuţia oamenilor care ne-au spus pe Stiripozitive.eu, pe parcursul acestor ani, istoriile lor de renunţare la fumat în cadrul iniţiativei „Există viaţă şi fără ţigări!”.

Aceşti oameni care îi pot inspira şi pe alţi oameni cu gestul lor sunt: Mircea Surdu, Ştefan Negură şi Stanislav Ţurcan, Valeriu Vasilică, Constantin Olteanu, Ivan Raileanu, Leonid Melnic şi Dumitru Guzun, Terentie Carp, Anastasia și Ion Botnaru, Veaceslav Negruţa, Ileana, Eugen Urușciuc, Nicolae Brașovean, Sandu Grecu, Dorian Furtună, Alexandru Eftode.      

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.