Prima pagină / Oameni / Fabule moderne  /  Veşti bune pentru urmăritorii fabulelor moderne ale Tatianei Ţîbuleac

Veşti bune pentru urmăritorii fabulelor moderne ale Tatianei Ţîbuleac imprimare

05.03.2014  

Veşti bune pentru urmăritorii fabulelor moderne, scrise de Tatiana Ţîbuleac la Paris: fata din prima fabulă modernă publicată pe Stiripozitive.eu s-a măritat.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Fata din prima noastră fabulă - fata care împodobea vitrine - s-a măritat. Cu un băiat de treabă, inteligent şi tare de perspectivă”, împărtăşeşte cu noi bucuria Tatiana Ţîbuleac.

„Ambii pleacă acum în Polonia, acolo de unde sunt. El va lucra la Guvern, a decis să lase Franţa şi să-şi mai dea o şansă în ţară. Ea va lucra pe specialitate, într-un proiect european legat de biologie. Fericiţi peste poate, încantaţi de viitor şi tare, tare ambiţioşi ambii”.

„M-am gândit să vă spun şi vouă asta, să ştiţi”, spune Tatiana, care concluziona încă atunci: „omul care poate împodobi vitrine nu se va mulţumi niciodată să vândă lumânări”.

„Fabula modernă despre ambiţie” integral este AICI.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.