Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  (Foto) Veşti bune de la Academia lui Moş Crăciun

(Foto) Veşti bune de la Academia lui Moş Crăciun imprimare

19.12.2014  

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele magie şi pace în suflete. Un grup de tineri inspiraţi şi creativi a decis să fondeze în 2001 Academia lui Moş Crăciun pentru a aduce zâmbete şi fericire pe chipurile picilor.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Fiecare ţară îşi are propriul erou al iernii, în Italia e Babbo Natale, în Rusia - Дед Мороз, iar în urma unor tratative purtate cu adevăratul Santa Klaus, în anul 2001, s-a hotărât să se înfiinţeze şi în Republica Moldova o adevarată Academie a lui Moş Crăciun.

„Fiecare an arhivează momente remarcabile în anumit fel, de aceea este și greu să găsesc acum ceva exact ca să servească ca drept exemplu. Au fost momente frumoase, dar și triste. Printre cele frumoase se enumeră toate scrisorile copiilor, toată iubirea lor față de Moș Crăciun, grija pe care o poartă (de exemplu: un copil i-a trimis lui Moș Crăciun în scrisoare un pachețel de ceai, cu scopul de a se încălzi iarna).

Ziceam anterior de momente mai triste și aici am multe să zic... Au ajuns la noi scrisori de tot tipul care strigau la ajutorul lui Moș Crăciun”, ne-a relatat Violeta Scrişu, manager în relaţii cu mass-media în cadrul Academiei lui Moş Crăciun.

Fiecare scrisoare primeşte un răspuns individual, până acum Poşta lui Moş Crăciun a recepţionat circa 2400 de scrisori, dar cu siguranţă vor fi şi mai multe, căci sărbătorile abia se apropie.

„Academia lui Moș Crăciun mi-a oferit și îmi oferă în continuare o experiență colosală. Anume aici, am învățat să cred în MAGIA sărbătorilor de iarnă, pe care o putem crea tot noi, oamenii de rând. Am învățat că trebuie să promovăm tot ce e al nostru, ce ne aparține, valorile naționale... și în acest caz mă refer la al NOSTRU Moș Crăciun!”, a mai comentat Violeta Scrişu.

Mai multe detaliii despre programul Academiei lui Moş Crăciun pentru acest an puteţi găsi AICI.

Felicia Plămădeală | stagiară Stiripozitive.eu 

Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun! Veşti pozitive de la Academia lui Moş Crăciun!
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.