Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova te invită de Ziua Libertăţii Presei la un offline

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova te invită de Ziua Libertăţii Presei la un offline imprimare

06.05.2015  

Cu ocazia Zilei Libertăţii Presei, care se marchează la 7 mai, Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova organizează un offline cu tematica libertăţii de exprimare a presei.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Joi, 7 mai, ora 18.00, la Creme de la Creme, Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova, cu ocazia Zilei Libertăţii Presei, organizează un offline deosebit cu tematica libertăţii de exprimare a presei. De această vor fi doi invitaţi speciali, cei care cel mai bine cunosc şi se confruntă cu introducerea unei cenzuri şi a unor limite.

Motive pentru care să fii prezent la offline:

- Invitaţi speciali într-un offline special cu o tematică şi mai specială;

- Vor fi organizate dezbateri cu posibilitatea de afirmare şi implicare a fiecăruia;

- Va fi pregătită o tombolă. Participanţii vor avea şansa să câştige una din 3 cărţi de specialitate de la „Cartea ta este la noi”, cu autografe din partea invitatelor.

Evenimentul are o importanță majoră, deoarece îi vizează pe toţi. Vom încerca în cadrul acestuia să determinăm cât de liberă este presa din Republica Moldova, care sunt cauzele, ce ar trebui să întreprindă jurnaliştii şi care sunt cazurile când nu ar trebui să treacă o limită.

Invitaţi:

Alina Radu - Ziarul de Gardă;

Diana Răileanu - Radio Europa Liberă.

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.