Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Galeria Online de Artă Toporaș lansează campania Moldovision în susținerea candidaților săi la premii în Regatul Unit

Galeria Online de Artă Toporaș lansează campania Moldovision în susținerea candidaților săi la premii în Regatul Unit imprimare

29.03.2016  

Moldovision, e un fel de Eurovision pentru o apreciere mai înaltă a artiștilor noștri plastici la nivel internațional. Campania Moldovision a fost lansată de Galeria Online de Artă Toporaș.

Votează: 4.6/5 (5 Voturi )

Campania Moldovision a fost lansată de Galeria Online de Artă Toporaș, pentru a atenționa publicul asupra posibilității de votare online în favoarea candidaților săi Cezara Kolesnik, Ghenadie Șonțu și Gheorghe Țărnă, care recent au fost nominalizați de Uniunea profesioniștilor în comerț cu artă din Regatul Unit pentru Premiul 2016 al industriei de artă și înramare.

Participarea artiștilor moldoveni se încadrează în două categorii: Up and Comig Artist Award, pentru cel mai bun print de artă publicat în Regat în 2015 cât și Best in Show pentru cel mai bun tablou vernisat în cadrul unei expoziții la Stratford-Upon-Avon, care va avea loc la începutul lui mai.

La recomandarea Galeriei Online de Artă Toporaș spre premiere au fost propuse ediția limitată a printului de artă Summer Day de Cezara Kolesnik, cât și tablourile în ulei The Secret de Genadie Șonțu și Gossip de Gheorghe Țărnă.

La votarea online, care va dura aproximativ o săptămână, pot participa amatorii de artă din orice țară, inclusiv Moldova. Decizia finală, însă, va fi luată de juriul Uniunii la o etapă mai avansată.

Participă la Moldovision!

Votează-i pe Cezara Kolesnik, Ghenadie Șonțu și Gheorghe Țărnă, pentru ca arta din Moldova să fie apreciată dincolo de orice hotare!

Moldovision
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.