Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Tânăra interpretă Sandy C lansează primul său videoclip

Tânăra interpretă Sandy C lansează primul său videoclip imprimare

22.11.2016  

Videoclipul tinerei interprete Sandy C este o producție realizată în baza piesei „Oare” și reflectă istoria unei iubiri neîmpărtășite. Piesa se difuzează la posturile autohtone de radio, iar filmările clipului au avut loc pe parcursul lunii octombrie curente.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Pentru că iubirea mereu inspiră, versurile piesei au fost transpuse în imagini cu ajutorul regizorului Radu Boișteanu de la TRIO Film Studio și a directorului de imagine și montaj Dumitru Roșca.

„Fiecare realizare a proiectului Sandy C ne dă motive în plus ca sa mergem înainte, să dezvoltăm noi abilități pentru a izbuti în industria muzicală autohtonă. De data asta am încercat să realizăm un produs, mai exact un videoclip diferit de ceea ce se produce la noi, cu un suflu dinamic si tineresc”, spune Artur Vidmidi, producătorul interpretei Sandy C.

Tensiunea, privirile pe furiș, dar și momentele de tanderețe dintre protagoniști oferă clipului emoții și un suspans aparte.

„A fost o experiență frumoasă și cum orice filmare are peripeții, nici aceasta filmare nu a fost o excepție. Am perceput această producție ca un adevărat experiment și o provocare. Am încercat să creem o atmosferă de prietenie și sper, că ne-a reușit”, afirmă Sandy C, tânăra interpretă.

Oare, coperta
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.