Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  A fost deschis contul bancar pentru Gheorghe Borta, tânărul diagnosticat cu tumoare pe creier

A fost deschis contul bancar pentru Gheorghe Borta, tânărul diagnosticat cu tumoare pe creier imprimare

30.11.2016  

Gheorghe Borta este tânărul din Costești, Ialoveni de numai 28 de ani care a fost diagnosticat pentru a doua oară cu von hipell lindou hemangioblastom de emisferă cerebeloasă pe stânga, o tumoare la creier. În 2014, tânărul a suferit prima intervenție chirurgicală cu aceeași diagnoză, însă pe partea dreaptă a creierului. Acum, mai mult ca niciodată tânărul are nevoie de ajutorul nostru pentru o nouă intervenție chirurgicală în Germania sau Turcia. Ca să se trateze are nevoie de aproximativ 15 000 de euro.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Gheorghe Borta din Costești, Ialoveni a simţit pe propria piele cât de crudă poate fi viaţa. Şi-a pierdut părinţii când era copil, astfel că a fost nevoit să crească mai repede ca alţii. Tânărul a reuşit să înveţe de la tatăl său că bărbatul e pilonul pe care se ţine casa, iar din acest motiv niciodată nu i-a fost frică de muncă şi nu-l speriau greutăţile.

Orice donație o puteți face Aici.

wsedrftgy

Acum o săptămână, tânărul care are doar 28 de ani pentru prima dată a aplecat capul în jos! Suferă de o maladie, von hipell lindou hemangioblastom de emisferă cerebeloasă pe stânga, care-l lasă fără putere şi-l slăbeşte de la o zi la alta, iar ca să se trateze are nevoie de aproape 15 000 de euro!

sdfgh

De la lucrurile pozitive pe care le-am realizat și promovat împreună la Stiripozitive, putem trece și la fapte pozitive. Împreună putem face o schimbare în viața acestuia. De aceea, vă îndemnăm pe fiecare dintre dumneavostră, să contribuiți cu orice sumă puteți, pentru a salva viața lui Gheorghe Borta, care costă 15 mii de euro.

Orice încurajare, suport moral și financiar îl puteți face și la nr de telefon: 068 911 393.

Autor: Cristina Zeamă

ghita ghita ghita
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.