Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Tatiana Țîbuleac va lansa în curând cartea „Vara în care mama a avut ochii verzi”

Tatiana Țîbuleac va lansa în curând cartea „Vara în care mama a avut ochii verzi” imprimare

05.12.2016  

Scriitoarea Tatiana Țîbuleac impresionează cu un nou volum de carte „Vara în care mama a avut ochii verzi”. Lansarea va fi lansată pe data de 8 decembrie, la ora 18:15, la Librăria din Centru. De asemenea, sunteți așteptați și la Librăria din Hol, pe data de 10 decembrie pentru o sesiune de autografe, de la ora 10 până la ora 12.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Tatiana Țîbuleac a scos de sub tipar o nouă carte: „Vara în care mama a avut ochii verzi”. Iubitorii de lectură sunt așteptați joi, 8 decembrie, la ora 18:15, la Librăria din Centru.

awsert56y

Iar sâmbătă, 10 decembrie Tatiana vă invită la Librăria din Hol, pentru o sesiune de autografe, de la ora 10 până la ora 12.

sadefrtyu

Preț copertă: 96 lei. Preț promoțional în ziua lansării: 77 lei.

Sesiune de autografe.

Alături de autor vor participa:

Diana Guja

Viorica Meșină

Galina Leșco

Maria Pilchin

Moderator: Em.Galaicu-Păun, scriitor, redactor-șef al Editurii Cartier

Sâmbătă, 10 decembrie crt, de la ora 10 până la 12, Tatiana Țîbuleac Vă aștepată la Librăria din Hol (str.București, nr.68) pentru o sesiune de autografe.

Vara în care mama a avut ochii verzi de Tatiana Țîbuleac (colecția Rotonda). Broșată, 160 pag. Preț: 23 RON/96 MDL

„Tatiana Țîbuleac a reușit un tur de forță cu acest prim roman al ei. Începutul, un overflow de imagini furioase și hipnotice, aduce bine cu Portocala mecanică; de la un punct încolo, furia începe să se domolească, înlocuită de o visătorie paranoidă coagulată în jurul figurii mamei, generând la foc continuu fraze cu nimic mai prejos decât cele ale Aglajei Veteranyi; iar ultima treime a romanului, în care o mamă bolnavă de cancer și un fiu așteaptă moartea împreună – ei bine, pentru intensitatea ei atât de particulară nu îi pot găsi Tatianei Țîbuleac vreun corespondent. Scurt și intens, romanul ei splendid impune o prozatoare de la care am cele mai mari așteptări.” (Radu Vancu)

Tatiana ȚÎBULEAC s-a născut la 15 octombrie 1978 în Chișinău, Republica Moldova. Absolventă a Liceului „Iulia Hasdeu” din Chișinău; licențiată a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a USM. Devine cunoscută publicului larg în 1995, când inițiază rubrica „Povești adevărate” în cotidianul Flux. Din 1999 face parte din echipa PRO TV Chișinău în calitate de reporter, editor și prezentatoare de știri. Stabilită actualmente la Paris, unde lucrează în domeniul audiovizualului. Colaborează cu revista Literatura de azi; are un blog: tatianatibuleac.net.

Debut editorial cu Fabule moderne, Editura Urma Ta, Chișinău, 2014; ediția a II-a, Editura Libris Editorial, Brașov, 2016.

Poți procura cartea online oriunde ai fi. E simplu. Intrați pe shop.cartier.md.

Tatiana Tibuleac Tatiana Tibuleac Tatiana Tibuleac
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.