Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Art-salon molDeco vă invită la cea de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun FEERIA DARURILOR 2016

Art-salon molDeco vă invită la cea de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun FEERIA DARURILOR 2016 imprimare

07.12.2016  

De această dată evenimentul va fi dedicat decorului pentru casă, iar cei 17 participanți vor oferi piese deosebite de autor, create în cea mai mare parte în exemplar unic. Veți putea alege pentru oamenii dragi cadouri selectate cu multă grijă, de cea mai bună calitate, piese unicat de ceramică, pernuțe și panouri decorative, obiecte din lemn natural, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, cutii ilustrate, jucării, precum și multe altele.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de un recital acustic de excepție cu formația „Cuibul”. Ca de fiecare dată scopul evenimentului este unul caritabil. Anul acesta banii vor fi donați unei tinere care a crescut în internat, Svetlana Codreanu.

Povestea vieții sale este una foarte tragică, fiind nascută într-o familie cu 7 copii, a rămas orfană de ambii părinți de la vîrsta de 5 ani. Astăzi Svetlana este beneficiara ”Asociației Raionale de Educare a Adulţilor Prutul de Sus” din or. Edineț, iar visul ei este sa-și cumpere o casă, pentru a putea oferi fiului său de 6 ani o viață demnă. O parte din banii necesari

Svetlana a reușit să-i adune pe un cont bancar, datorită perseverenței sale și talentului de a picta. Prin participarea la FEERIA DARURILOR, putem contribui ca acest vis să fie realizat în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

asdfrgtyui

Intarea este de doar 20 lei, bani care vor fi donați în totalitate și vor permite participarea la o tombolă cu cadouri generoase. FEERIA DARURILOR 2016 va avea loc, sâmbătă, 17 decembrie între orele 13.00- 17.00 pe adresa salonului molDeco, bd. Moscova 14/1.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina organizatorilor: http://moldeco.md/ro/blog/feeria-darurilor- 2016-0

 

feerie de craciun feerie de craciun
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.