Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Books&Wine cu Ronin Terente. Lansarea cărții „Epistole către nimeni”

Books&Wine cu Ronin Terente. Lansarea cărții „Epistole către nimeni” imprimare

08.06.2017  

HaiBun Magazine și Ronin Terente lansează cartea „Epistole către nimeni”, sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 17:00 la Uptown Café (str. Pușkin 10).

„Epistole către nimeni" este o colecție de 333 de poeme scrise de Ronin Terente pe parcursul a trei ani: „E un fel de anti-poem, dacă-i pot spune așa. E o selecție de gânduri, scrisori scurte, telegrame, idei, fragmente din piese rap de Mic-ul Psih, citate și proverbe inventate de mine, toate adunate sub forma de epistole și concepute ca un joc. Jocul constă în a spune o cifră de la 1 la 333 și un cuvânt, ca mai apoi să vezi dacă poți numi strofa așa".

În plus, la eveniment sunt așteptați scriitori și critici literari, iar Ronin mai promite să-și pună versurile pe muzică.

Ronin Terente este un tânăr poet, muzician și actor. Și-a făcut debutul literar acum câțiva ani cu volumul „Drumul spre Tibet", iar „Epistole către nimeni" este cea de-a doua sa carte.

HaiBun Magazine este o revistă literară online despre cărți și pentru iubitorii de literatură. Prin evenimentele Books & Wine ne propunem să creăm o comunitate de cititori și oameni pasionați de literatură, dar și să ajutăm tinerii scriitori să-și promoveze creațiile.

Persoane de contact:

Veronica Zubcu, PR manager: haibun.magazine@gmail.com

Pagina evenimentului: http://bit.ly/2sTcWup

 Un dialog proaspăt cu Ronin Terente despre „Epistole către nimeni” poete fi citit AICI pe HAIBUN.MD.

 

PC: Facebook/Mihai Tocaru
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.