Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  K Lumea: Summer Berry Fair revine duminică, 6 august 2017!

K Lumea: Summer Berry Fair revine duminică, 6 august 2017! imprimare

01.08.2017  

Echipa K Lumea vă invită la ultima ediție SUMMER BERYY FAIR din această vară! Al treilea târg agro-gastronomic SUMMER BERRY FAIR va avea loc pe 6 august în Parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe str. Pușkin, de la ora 10 până la 14! Vedetele acestei ediții SUMMER BERRY FAIR sunt: afinele, aroniile, murele, goji, căpșunile târzii, cătina și măceșul!

De data aceasta la SUMMER BERYY FAIR vor participa un număr record de agricultori! Aproape 20 de producători din toate colțurile țării, care vor veni cu sute de kilograme de pomușoare proaspete, culese direct de pe ogor!

În vânzare vor fi și dulcețuri din afine, sucuri din aronie și alte bunătăți locale gătite din pomușoarele Moldovei!

Cei mai iscusiți gastronomi vor veni cu mousse-uri, tarte, smothie-uri și alte deserturi gătite din pomușoare! Și de data aceasta echipa K Lumea va găti clătite live, care vor fi servite cu miere și mure proaspete!

Nu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR! În cadrul acestuia invitații noștri vă vor povesti despre cât de gustoase și sănătoase sunt #pomusoarelemoldovei.

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel vom cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

SUMMER BERRY FAIR - TÂRG AGRO-GASTRONOMIC ÎN SUSȚINEREA PRODUCĂTORILOR DE POMUȘOARE
Data : 6 august
Ora : 10-14.00
Locul : Parcul Catedralei, havuz (intrarea din str. Pușkin)
INTRARE GRATUITĂ!

Un eveniment Klumea organizat pentru Asociația "Pomușoarele Moldovei", susținut de USAID, HEKS, CCA, PNUD și Uniunea Europeană. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.