Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Asociația Studenților în Drept organizează un bal caritabil

Asociația Studenților în Drept organizează un bal caritabil imprimare

11.12.2017  

La data de 14.12.2017, la ora 18:00, în incinta blocului 2 al Facultății de Drept USM, Asociația Studenților în Drept ( ASDusm) organizează un BAL DE CARITATE cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Balul va demara în Partea Festivă și partea de Colectare de fonduri propriu-zisă.

Prima parte a serii presupune o atmosferă degajată, iar a doua parte se va desfășura sub forma unei licitații secrete, unde participanții vor cumpăra loturi în formă de cadouri și vor afla conținutul lor doar după ce le-au procurat.

 Toate fondurile colectate se vor îndrepta către familia Dicusară din s. Corjova raionul Criuleni. Această familie a fost selectată ca beneficiar, deoarece este compusă din 7 membri, tatăl copiilor, Nicolae Dicusară, și 6 copilași mici. Mama acestora i-a lăsat pentru o viață mai bună, iar tatăl nu are posibilitatea de a munci full-time undeva. Dorința noastră este ca cu ajutorul participanților să le creăm copiilor sărbătoare, ca să simtă și ei ce înseamnă Moș Crăciun și o masă generoasă de sărbătoare.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.