Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Duminicile sunt pentru prieteni şi filme.„Visătorul” este producţia ce descrie viața lui Walt Disney

Duminicile sunt pentru prieteni şi filme.„Visătorul” este producţia ce descrie viața lui Walt Disney imprimare

10.01.2018  

Cariera Mea te invită la o duminică de cinema, pe 28 ianuarie, ora 15:00, CRCT ARTICO (str. Ștefan cel Mare 169).

Filmul descrie autobiografia lui Walt Disney, iar în final se va discuta parcursul profesional al marelui fondator a lumii Disney și cât este de importantă încrederea, urmarea visului, a pasiunii și dovadă de insistență în formarea unei cariere de succes.

Pentru a participa, înregistrează-te aici https://goo.gl/forms/3RtUlFyesFP542Jr2 fiindcă organizatorii trebuie să știe cât popcorn să pregătească.

Mai multe detalii despre eveniment aici https://www.facebook.com/events/227564774451984/

Organizatorii menţionează că din partea echipei Cariera Mea, cei prezenţi vor avea film, bună dispoziție, stickere și oameni deschiși la discuție. 

Cariera Mea este o platformă de ghidare și orientare profesională a tinerilor în alegerea viitoarei cariere. Proiect creat de MiLab și UNDP, coordonat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.