Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  În Chişinău se v-a desfăşura Târgul de Post Vegan Show

În Chişinău se v-a desfăşura Târgul de Post Vegan Show imprimare

30.03.2018  

Biroul relații cu diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat vă informează că în acest weekend, 31 martie - 01 aprilie 2018, în incinta Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICOARTICO (str. Ștefan cel Mare 169) va avea loc cea de-a patra ediție a Târgul de Post Vegan Show. Evenimentul este organizat de către reprezentanta diasporei noastre în Marea Britanie, Tamara Şchiopu în parteneriat cu BRD.

Ediția 2018 a Târgului de Post VEGAN SHOW va pune accentul pe stilul sănătos de viață, nutriție echilibrată, apă, produsele autohtone eco, vegane și de post. Târgul de Post VEGAN SHOW susține cauza de caritate „Învingem Fibroza Chistică în Moldova". 

 VEGAN SHOW 2018 va fi împărțit în șase regiuni tematice:

  • Regiunea de Târg - vor fi puse în vânzare diferite produse agro-alimentare, plante medicinale, apă potabilă, rețete, ustensile pentru bucătărie şi alte articole;
  • Regiunea Catering „Cafe Vegan" - vor fi oferite bucate de post pregătite pe loc pentru consum;
  • Regiunea Teatrului Gastronomic „Vegan Master Class" - vor fi organizate degustări de bucate de post pregătite de către bucătari profesionali, cu utilizarea apei curate;
  • Regiunea Divertisment Educație - vor fi petrecute activități și jocuri pentru copii
  • Regiunea Tribuna Sănătății - vor fi prezentate aspecte ale unui stil sănătos de viață, alimentație, hidratare, cosmetică naturistă, întrebări și răspunsuri cu medici specialiști.

  La Târg vor fi prezenți producători locali care vor avea în vânzare produse de post. De asemenea, la eveniment este un așteptat un număr mare de vizitatori, cărora li se vor oferi informații utile despre importanța alimentației sănătoase.

Intrarea va fi gratis.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.