Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Librăriile Cartier vă invită la o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru

Librăriile Cartier vă invită la o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru imprimare

18.04.2018  

Joi, 19 aprilie 2018, la ora 18.15, la Librăria din Centru (bd. Ștefan cel Mare, nr.126) din Chișinău, va avea loc o seară de lecturi publice și dialog cu scriitoarele Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru, organziată de editura CARTIER.

Seara de lecturi publice și dialog de la Librăria din Centru a editurii CARTIER, cu participarea scriitoarelor Lavinia Braniște, Adina Rosetti și Alina Purcaru, va fi moderată de Em.Galaicu-Păun, scriitor, redactor-șef al Editurii Cartier, și va include și o sesiune de autografe.

Lavinia BRANIȘTE, (n. 1983, Brăila), scriitoare și traducătoare. Cărți publicate: Povesti cu mine (debut, poeme, Paralela 45, 2006), Cinci minute pe zi (proza scurta, Casa de pariuri literare, 2011), Escapada (proza scurta, Polirom, 2013) si Rostogol merge acasă  (literatură pentru copii, ilustrații de Andrei Macesanu, Arthur, 2016),  Interior zero (roman, Polirom 2016), Jungla lui Toco (literatură pentru copii, ilustrații de Anca Smărăndache, Cartier, 2017).

Cea mai recentă apariție:  Melcușorul ((literatură pentru copii, ilustratii de Veronica Neacșu , Cartier, 2017).

Adina ROSETTI, (n. 1979, Brăila), scriitoare și jurnalistă. Cărți publicate: Deadline (debut, roman, Curtea Veche, 2010),  Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul  (literatură pentru copii, ilustratii de Cristiana Radu, Curtea Veche, 2014),  De zece ori pe buze (proză scurtă, Curtea Veche, 2015), Cartea Curajului (literatură pentru copii, ilustrații de Alexia Udriște, Curtea Veche, 2016),  De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură (literatură pentru copii, ilustratii de Cristiana Radu, Curtea Veche, 2016).

În curs de apariție: Aiurea-n tramvai (literatură pentru copii, ilustratii de Livia Coloji, Curtea Veche).

Alina PURCARU, (n.1982, București), scriitoare și jurnalistă. Cărți publicate: Rubik (coautoare, roman colectiv, Polirom, 2008), Povești cu scriitoare și copii (coordonatoare, Polirom, 2014), rezistență (poeme, Cartea Românească, 2016),  Alte 10.000 de semne/ Otros 10.000 caracters (coordonatoare , Editura ICR, 2017, antologie bilingvă de proză românească).

Cea mai recentă apariție: Catrina și Marele Domn-Somn  (literatură pentru copii, ilustratii de Mihaela Paraschivu, Cartier, 2017).

Intră în cărți pe www.cartier.md. Ne găsești pe Twitter la https://twitter.com/EdituraCartier și pe Facebook la https://www.facebook.com/librariilecartier

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.