Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Chisinau Criterium 2018

Chisinau Criterium 2018 imprimare

08.05.2018  

Pe 13 mai, în centrul Chișinăului va avea loc cursă de ciclism Chisinau Criterium și plimbarea pe biciclete Velo Fun. Startul și finișul vor fi date în Piața Marii Adunări Naționale.

Chisinau Criterium este o cursă de ciclism de amploare, destinată atât amatorilor, cât și profesioniștilor, desfășurată pe două distanțe la alegere care trec pe străzile centrale ale Chișinăului:

Criterium MTB, ROAD - 30 km;
Criterium MTB, ROAD - 60 km.

În afară de cursa de ciclism, pentru toți doritorii va avea loc și plimbarea pe biciclete prin Chișinău - Velo Fun pe o distanță de 15 km.

Toți sportivii care vor să participe la cursele Criterium (30 sau 60 km) și Velo Fun (15 km), trebuie să se înregistreze obligatoriu, în prealabil, pe site-ul:https://criterium.md/ro/register

Organizatorii Chisinau Criterium sunt organizația sportivă Sporter.md și panoul de anunțuri 999.md.

Detalii pe site-ul: www.criterium.md. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.