Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Noaptea Muzeelor, ediția a IV-a

Noaptea Muzeelor, ediția a IV-a imprimare

08.05.2018  

În acest an directorul, regizorul și managerul proiectului NM în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Colegiul de Arte ,,Nicolae Botgros", Secția Cultură și turism Soroca, A.O ,,ProSolidaritate", Muzeul de Istorie și Etnografie Soroca și Consiliul Raional Soroca pregătesc o activitate la nivel European.

În programa bogată a activității complet teatralizate, sunt incluși invitați din România, show de foc, fragmente din piese teatrale jucate de actorii unui Teatru Național, dans, operă, artificii, recital de balade.

Mai mult de atât, vor fi invitați speciali și multe alte surprize combinate în așa mod ca activitatea să fie unică după modul de desfăsurare și posibil cel mai tainic eveniment nocturn din Moldova care se va desfășura în noaptea de 17 mai 2018 în Cetatea Soroca.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.