Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Сompetiţie pentru mămici şi pici la Olympic Fest

Сompetiţie pentru mămici şi pici la Olympic Fest imprimare

08.05.2018  

În cadrul evenimentului Olympic FEST Day, la 19 mai 2018, Odoraş.md organizează cele mai inedite şi distractive competiţii pentru părinți şi bebeluşi şi o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie!

Distracţia va avea loc într-un Orăşel al Copiilor, cu jocuri, teren de joacă, competiţii sportive, muzică, animatori şi zeci de cadouri!

Competiţii: 

- „Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea" - copii până la 11 luni. Toţi copiii vor primi bentiţe, tricouri ș.a., iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Tedi. Înregistrează-te aici.

- „Campionatul părinților la alergat cu cărucioare" - copii de diferite vârste; mămicile și tăticii vor alerga fără bebeluşi, pentru siguranţa celor mici. Toți părinții vor primi tricouri, iar campionii vor primi o diplomă specială şi daruri de la Pufies. Înregistrează-te aici.

- „Campionatul copiilor la mers cu bicicleta/tricicleta" - copii de 2-4 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Tedi. Înregistrează-te aici.

La 19 mai, vino în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi demonstrează-le celor din jur că părinții pot fi activi chiar şi cu un copil în cărucior şi că distracţia alături de cei mici nu poate fi comparată cu nimic altceva.

Organizatori: Odoraş.md şi Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. Sponsori: Tedi, Pufies, Clubul Ciufulica.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.