Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Expoziţii, ateliere, excursii în Grădina Botanică şi multă distracţie de Ziua Mondială a Mediului

Expoziţii, ateliere, excursii în Grădina Botanică şi multă distracţie de Ziua Mondială a Mediului imprimare

11.05.2018  

Un concert al formației Via Dacă, muzică pe vinil, pregătită de DJ Gonzo (Katana Record Shop), distracții pentru copii și adulți, expoziții, ateliere tematce, excursii în grădinile și serile Grădinii Botanice, odihnă, comunicare și cumpărături la târgul YARD SALE, toate în sânul naturii, cu priveliște frumoasă și aer curat.

Astfel vom sărbători în acest an Ziua Mondială a Mediului. 
Ziua Mondială a Mediului este celebrată anual la 5 iunie. Tema anului 2018 va fi combaterea poluării cu plastic, iar sloganul evenimentului de la Chișinău este "Informează-te, iubește, trăiește!".

Organizatorii evenimentului sunt proiectele UNDP MoldovaBiodiversitate MoldovaEnergie din biomasa, împreună cu Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism EcologicGradina Botanica InstitutSgp Moldova, A.O.Ecospectru,Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.