GREENIFY ROSARIUM imprimare

14.05.2018  

„Greenify Rosarium” este un eveniment de salubrizare dedicat grădinei de trandafiri din Grădina Botanică.

Scopul acestui eveniment este de a readuce la viață grădina de trandafiri, Rosarium care servește drept zonă de agrement pentru familiile din Chișinău.

Rosarium-ul este amplasat pe un teritoriu de 3 ha, includeând circa 150 de specii şi soiuri de trandafiri, fiind combinată cu circa 30 specii de arbori şi arbuşti decorative, aceasta având forma unui fluture gigantic. Din lipsa forțelor de muncă acest fluture a rămas neamenajat, iar noi putem fi acea forță care va face ca lucrurile să se miște din loc, iar fluturele să prindă culoare.

Doar împreună putem genera schimbări pozitive, îndrăznește și vino alături de noi pe 19 mai, ora 10:00 în Grădina Botanică. Adună-ți prietenii și familia, echipează-te cu dispoziție bună, mănuși, ustensile de grădinărit și vino cu noi.

Link eveniment: https://volta.md/rosarium/

telefon: 062 157 776

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.