Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Expoziție de pictură și atelier pentru copii de 1 iunie

Expoziție de pictură și atelier pentru copii de 1 iunie imprimare

31.05.2018  

De Ziua Internațională a Ocrotirii Copiilor, la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” va avea loc un eveniment deosebit, organizat în colaborare cu Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru”.

Copiii vor putea participa la deschiderea expoziției de pictură „Lumea prin ochii Copilăriei" a elevilor din ciclul gimnazial al acestui liceu, iar mai apoi la un atelier neobișnuit de desen.

Mentorii lor la atelier vor fi chiar autorii lucrărilor expuse, adică elevii Liceului „Igor Vieru".

Expoziția cuprinde 24 de lucrări în acuarelă realizate de discipolii profesorilor Igor Savin, Vadim Palamarciuc, Dmitri Șibaev, Olga Guțu, Oleg Cojocari și Dina Dolință.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la ora 11.00, în Sala de lectură pentru Adolescenți a Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă" (str. Șciusev 65, intrare din str. Pușkin, scara 1, etaj 2.)

Expoziția va putea fi vizitată până la sfârșitul lunii iunie.

 

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.