Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Atelier de creație, jocuri și lectură

Atelier de creație, jocuri și lectură imprimare

31.05.2018  

Carousel este o lume a jocurilor, jucăriilor și cărților deosebite. Noi reprezentăm în Republica Moldova brand-uri europene cu istorie și edituri pentru copii.

La KID'S EXPO 2018 v-am pregătit 4 zile de descoperiri!

Părinții îi vom surprinde cu jucării și branduri noi, iar copii vor avea parte de un program deosebit organizat în cadrul Atelier de creație, jocuri și lectură. Vom testa jocuri și produse de creație de la DJECO (Franța) și vom petrece ore de lectură.

Accesul la Atelier de creație, jocuri și lectură , organizat în cadrul standului Carousel este absolut! Noi suntem bucuroși să vedem fiecare, însă activitățile sunt orientate pentru copilași începând cu vârsta de +3 ani!

Pentru comoditatea copiilor și a părinților, noi am emis tichete pentru fiecare activitate, însă numărul acestora este limitat. Tichetele le puteți ridica, în avans din 21 mai, chiar din magazinul nostru (str. Mihai Eminescu 25/1) sau la standul Carousel în ziua expoziției.

Vă așteptăm cu drag!
Pentu mai multe detalii!

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.