Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Descoperă eroul din tine

Descoperă eroul din tine imprimare

31.05.2018  

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în colaborare cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret organizează cu ocazia Zilei Internaționale a Ocrotirii Copiilor o sărbătoare pentru copiii din întreaga țară, cu genericul ”Descoperă eroul din tine!”.

Grădina Publică "Ștefan cel Mare " la data de 1 iunie 2018, va fi o carte a poveștilor, care va fi repartizată pe sectoare, fiecare reprezentând un desen animat.

La intrare, copiii vor fi complet captivați de mediul, atmosfera animată şi vor avea posibilitatea de a vedea eroii şi de a participa cu ei în diverse activităţi interactive, informativ-distractive.

Copiii vor avea posibilitatea să participe în ateliere creative, activităţi tip „master-class".

Vino și TU în lumea basmelor, unde vei fi ghidat de Făt-Frumos , Hercule, Zorro, Moana, Alladin şi Iasmin, Peter Pan.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.