Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Tinerii activi - viitorul Republicii Moldova

Tinerii activi - viitorul Republicii Moldova imprimare

13.06.2018  

Tinerii lideri activi sunt pietrele de temelie la construirea unei țări moderne și democratice. Ideile lor inovative și entuziasmul lor pot contribui la dezvoltarea comunității și la modernizarea țării.

Pentru ca vocea lor să fie auzită, trebuie să le fie oferită oportunitatea de a lucra împreună, de a dezvolta idei comune și de a găsi soluții pentru a depăși problemele cu care se confruntă în dezvoltarea comunității.

Asociația Obșteasca "Tineretul Găgăuziei" și Asociația Slovacă pentru Politică Externă (SFPA) prin proiectul finanțat de EuropeAid, GaMCon, au decis să creeze și să lanseze o platformă pentru comunitatea tinerilor din Republica Moldova- Forumul Tinerilor Lideri din Moldova (FYLM).

Ce este FYLM?

1. Forum pentru noi idei moderne

2.Stabilirea Grupurilor de acțiune pentru tineret

3. Interconectarea noii generații de Lideri

4. Întâlnire pentru comunitatea de tineret din întreaga Republica Moldova FYLM începe pentru prima dată în acest an.

În perioada 29 iunie - 1 iulie, 60 de tineri lideri din întreaga Moldova vor avea ocazia să afle mai multe unul despre altul, despre comunitățile lor și, împreună cu managerii de proiect cu experiență, să identifice problemele cele mai presante ale propriilor comunități și să caute modalități de rezolvare a acestora.

Creați această oportunitate împreună cu noi și fiți parte la o schimbare pozitivă în Republica Moldova!

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.