Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Teatrul „Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca

Teatrul „Geneza Art” vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca imprimare

21.06.2018  

Teatrul ”Geneza Art” vine cu o premieră îndrăzneață și fierbinte la sfârșit de stagiune!

La final de stagiune, Teatrul "Geneza Art" vine cu o premieră incendiară, ce poartă semnătura inconfundabilă a regizoarei Daniela Burlaca.

"Labirint" - o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. 
Premiera spectacolului va avea loc la data 23, 24 iunie.


În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei scenarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen - prietena sa oficială, Maureen - vecina sa și Becca - studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire. 

SPECTACOL ÎN 2 DISTRIBUȚII: 
TY - Iurie Gologan / Cristian Perepeliuc
Seth - Nicu Țurcanu / Mihai Bordian
Jen - Ana-Sia Carauș / Victoria Țurcanu
Maureen - Dana Ciobanu
Becca - Mariana Bratu
Franny - Ina Colbasiuc

Argument regizoral:
"Labirint" se ocupă cu atât de răspânditul derapaj moral sintetizat prin expresia "... Atunci când mănânci fructul INTERZIS..."

PUBLICUL VA AVEA PARTE DE UN SPECTACOL REALIZAT ÎNTR-O MANIERĂ PROASPĂTĂ ȘI SPECTACULOASĂ! 

Prețul biletelor: 150 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket.
Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

* Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.