Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Aproape de EA. Expozitie fotografica

Aproape de EA. Expozitie fotografica imprimare

21.06.2018  

O fotografie valorează cât 1000 de cuvinte. Expoziția fotografică „Aproape de Ea” valorează cât 1 milion.

Vă invităm la prima expoziție fotografică din R. Moldova care arată fețele celor care au trecut prin cancer.

În iulie 2017, Dorina Baltag a inițiat prima Tabară de Recuperare Run Pink Retreat pentru femeile care trec și/sau au trecut prin cancer. Timp de 3 zile, 20 de femei au avut parte de yoga și meditație, terapie de grup cu psihologul și terapie prin artă și fotografie.

Pe 27 iunie 2018, Dorina, alături de Elena Andronache Photography, cea care a ghidat terapia prin fotografie, lansează prima expoziție fotografică marca Run Pink Moldova. 

La acest eveniment veți fi alături de participantele la Run Pink Retreat, care vor vorbi despre cancer altfel, dincolo de stereotipuri și tabuuri.

Vă așteptăm cu drag în incinta August Lifestyle Store (Pușkin intersecție cu 31 August 1989, intrare lânga Albion prin curte) cu începere la ora 18:30 

Intrarea la eveniment este liberă. 
Eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru organizarea Run Pink Retreat ed. 2018
Contibuția minimă - 50 lei 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.